Loading Content..

Fietsvakanties / Team-events

Video FietsvakantiesVideo Teambuilding & Bedrijfsevents


FIETSVAKANTIES LES AMIS BELGES 2019

Les Amis Belges is een verblijfplaats met drie Gîtes, Gîte les Oliviers, Gîte Les Lavandel en Gîte Les Vignes gelegen in Vinsobres, een pittoresk dorp in de Drôme, op 20 km afstand van de voet van de Mont – Ventoux. Deze verblijfplaats vormt een uitvalbasis voor een fietsvakantie. Op het domein is er een fietsenberging (20 fietsen) aanwezig, een polyvalente ruimte, een wasmachine, zwembad, tv en wifi, privé-parking voor 5 wagens. s’Nachts wordt het domein afgesloten.


PROGRAMMA

DAG 1
Verwelkoming Vinsobres 14u – 14.30 u.
Verdeling Gites – uitladen koffers –15.00 u – 18.00 uur.
15u30 – 16u: Verkenningsrit rond Vinsobres – 30 a 40 km.
19u: Aperitief aangeboden door Les Amis Belges
19u30 – 20u: avondmaal

DAG 2
7u30 – 8u15: ontbijt in fietskledij Petit Bistrot
8u30: Vertrek rit 135 km, vanuit Vinsobres via enkele dorpjes naar Malaucene, daarna via de vallei naar Sault rijden.
12u: na 67 km picknick op het marktplein van Sault
12u30: vertrek vanuit Sault voor de beklimming van de Mont Ventoux, daarna afdaling tot in Bedoin om via Col de Madeleine naar Malaucene te rijden en via kleine dorpjes naar vinsobres te rijden.
18u30: bezoek Cave
20u: avondmaal

DAG 3
7u30 – 8u15: ontbijt in fietskledij Petit Bistrot
8u30: Vertrek rit 100 of 135 km, vanuit Vinsobres via enkele dorpjes naar Bedoin, waar we de Mont Ventoux beklimmen.
12u: pick-nick op top Mont Ventoux, afhankelijk van weersomstandigheden !!!, anders dalen we een stukje verder af.
12u30: afhankelijk van keuze rit door groep gaan we richting huiswaarts via pas de Ventoux of via afdaling Malaucene om via kleinere wegen Vinsobres te bereiken.
20u: avondmaal

DAG 4
8u – 9u: ontbijt Petit Bistrot
11u: Vertrek huiswaarts richting GOOIK.

Er kunnen wijzigingen aan het programma doorgevoerd worden in belang van de groep!

Tijdens de ritten ter plaatse is er een volgwagen met reservegerief, water en pick-nick voorzien.

Vervoer van fietsen en personen naar Vinsobres niet voorzien.DATA & PRIJZEN

FIETSVAKANTIE 1
Van donderdag 30 mei tem zondag 2 juni 2019

FIETSVAKANTIE 2
Van vrijdag 7 juni tem maandag 10 juni 2019

KOSTPRIJS
Vierdaagse: 450€ /persoon

BETALING
70 % bij inschrijving; 30 % één maand voor vakantie.

____________
INSCHRIJVEN
____________

Inschrijven kan via volgend formulier:


  ALGEMENE AFSPRAKEN & VOORWAARDEN

  - De fietsvakanties worden voor 20 personen georganiseerd. Eventuele uitbreiding van de groep kan besproken worden met Les Amis Belges. Les Amis Belges behoud het recht om eventuele fietsvakanties te schrappen / samen te voegen ifv het aantal deelnemers. In dit geval zal de deelnemer verwittigd worden en behoud deze het recht om alsnog af te zien van haar/zijn deelname.
  - Na het samenstellen van de groepen zal de deelnemer een uitnodiging krijgen tot betaling. Na betaling is uw inschrijving definitief. Teruggave van het inschrijvingsgeld door eventuele annulatie van de fietsvakantie door de deelnemer kan niet ingeroepen worden als geldige reden , tenzij de deelnemer zelf zoekt voor een vervanger.
  - Vinsobres is een zeer typisch provencaals dorpje, een zeer kleine gemeenschap waarin iedereen iedereen kent, wij verwachten het nodige respect ten aanzien van deze leefgemeenschap, en gîtes.
  - De fietsvakantie is een groepsactiviteit , hier is geen plaats voor individuen ,we gaan op en rond de Ventoux fietsen, genieten van het landschap en omgeving ! Cours wordt er niet gereden. Tijdens de ritten zal er een verantwoordelijke vooraan rijden , aan een tempo aangepast aan de groep ! Niemand steekt deze persoon voorbij ! Achteraan wordt de groep eveneens afgesloten door een verantwoordelijke . We verwachten van de deelnemer dat zij/hij op Belgische bodem een min. gemiddelde van 27 km/uur aankan.
  Tijdens de beklimming van Bedoin is het onmogelijk om de groep bij elkaar te laten. Hier rijdt iedereen zijn eigen tempo ifv zijn hartslag ! Een overbelasting kan nare gevolgen hebben. Samen Uit Samen Thuis !!!!
  -Iedereen die deelneemt verklaart zich in perfecte gezondheid en verklaart dat zijn fiets in perfecte staat is. Elke deelnemer verklaart dat hij er door de inrichters is op gewezen dat hij zich door zijn deelname blootstelt aan het verkeer en dat hij ten alle tijd de verkeersregels en instructies van de groepsleiders stipt moet naleven. Het dragen van een fietshelm is verplicht. Les Amis Belges kan niet verantwoordelijk gesteld worden bij gebeurlijke ongevallen en/of ziekte van deelnemers of verlies van bezittingen. Elke deelnemer dient vooraf een “verklaring eigen risico” te ondertekenen.